Συνεργαζόμενοι χώροι δεξιώσεων

Η ομάδα του κτήματος Πασχαλάκη βρίσκεται δίπλα σας από την πρώτη στιγμή οργάνωσης του γάμου ή της βάπτισης σας με μοναδικό στόχο την απόλυτη ικανοποίηση σας!

Γι’ αυτό το λόγο έχουμε προχωρήσει σε συνεργασία με κάποιους από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους δεξιώσεων, δίνοντας σας εξαιρετικές επιλογές που ταιριάζουν στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Δείτε τους συνεργάτες μας, επιλέξτε το χώρο των ονείρων σας και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μας!

AVALON HOTEL

Ένας χώρος υψηλής αισθητικής και κλασικής διακόσμησης που θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας και θα σας χαρίσει υπέροχες αναμνήσεις! Έξω από την πόλη, μόλις 5 λεπτά από το Αεροδρόμιο Μακεδονία, αποτελεί ένα ιδανικό σημείο συνάντησης για σας και τους καλεσμένους σας.

LEOMAR SEASIDE BAR & RESTAURANT

Μοναδική τοποθεσία δίπλα στο κύμα, μόλις λίγα λεπτά μακριά από το Αεροδρόμιο Μακεδονία! Στην ειδυλλιακή παραλία της Νέας Ηράκλειας μπορεί να υποδεχτεί εσάς και τους καλεσμένους σας και να σας χαρίσει αμέτρητες στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης.

BLOCK 33

Πιο ροκ διάθεση για εσάς που προτιμάτε έναν εναλλακτικό τρόπο για να γιορτάσετε τη δεξίωση του γάμου σας! Μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης!

GOLDEN BEACH BAR

Σε μία υπέροχη παραλία στην Επανομή μπορούμε να χαρίσουμε αμέτρητες στιγμές χαράς στους καλεσμένους σας χάρη στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας και στην ομορφιά του τοπίου.

ΑΠΟΘΗΚΗ Γ’ ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης της Θεσσαλονίκης, ιδανικό για μοναδικές φωτογραφίες, θα δώσει στη δεξίωση γάμου σας μία ιδιαίτερη αισθητική! Αγαπημένο σημείο συνάντησης για όλους τους Θεσσαλονικείς και υπάρχει λόγος!

SAHARA RESORT

Όποιος αγαπάει τη διασκέδαση στην παραλία γνωρίζει σίγουρα το Sahara Resort! Απέραντη έκταση από υπέροχη αμμουδιά, μοναδικά νερά, σε ένα εξαιρετικό σημείο στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής! Απολαύστε το ειδυλλιακό τοπίο που θα σας χαρίσει το ηλιοβασίλεμα και γιορτάστε το γάμο σας με τον πιο ρομαντικό τρόπο!

Όποιο χώρο κι αν επιλέξετε, η ομάδα του κτήματος Πασχαλάκη υπόσχεται να σχεδιάσει για εσάς τη δεξίωση γάμου των ονείρων σας, μία δεξίωση που θα σας γεμίσει υπέροχες αναμνήσεις και θα σας χαρίσει αμέτρητα χαμόγελα και συγκινήσεις!