Απασχόληση παιδιών στο Κτήμα Πασχαλάκη

Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι για όλους τους καλεσμένους σας να αισθάνονται χαρούμενοι κι ενθουσιασμένοι με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Γνωρίζοντας πως για τα παιδιά οι εκδηλώσεις για μεγάλους είναι συχνά ….βαρετές, το Κτήμα Πασχαλάκη προσφέρει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο παιδότοπου φουσκωτών παιχνιδιών, τραμπολίνο και γήπεδο ποδοσφαίρου!

Τα παιδιά θα ξετρελαθούν παίζοντας με τους φίλους τους κι απολαμβάνοντας την εκδήλωση/ δεξίωση σας με το δικό τους τρόπο. Οι μικροί μας φίλοι θα βρίσκονται υπό τη συνεχή επιτήρηση του έμπειρου προσωπικού του κτήματος μας. Έτσι θα μπορείτε κι εσείς να διασκεδάσετε –σίγουροι για την ασφάλεια τους.

Με τον ίδιο τρόπο αναλαμβάνουμε και τη διοργάνωση του πάρτι του παιδιού σας. Το Κτήμα Πασχαλάκη σχεδιάζει για σας ένα μοναδικό πάρτι που θα μείνει αξέχαστο! Πέρα από τη χρήση του παιδότοπου παρέχεται η δυνατότητα υποστήριξης από έμπειρους animateur (κλόουν, ξυλοπόδαρους, μάγους κλπ.).

Επιπλέον στο Κτήμα μας θα βρείτε μια πανέμορφη φάρμα οικόσιτων ζώων που υπόσχεται να ενθουσιάσει κάθε μικρό και μεγάλο! Η είσοδος στη φάρμα είναι δωρεάν!

Γιορτάστε τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας κοντά μας! Προσφέρουμε ασυναγώνιστες τιμές για όλες τις εποχές του χρόνου, παρέχοντας λύσεις κι ιδέες για κάθε σας ανάγκη.