Γάμος στον Ιερό Ναό του Αγίου Πνεύματος στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης

Κοντά στο πανέμορφο Κτήμα Πασχαλάκη, σε απόσταση περίπου 16,5 χιλιομέτρων, θα συναντήσει ο επισκέπτης τον εξαιρετικής αισθητικής Ιερό Ναό του Αγίου Πνεύματος της Σάντας, δωρεά του Ιβάν Σαββίδη στη μνήμη των γονιών του, πιστό αντίγραφο του ναού στο χωριό καταγωγής του ίδιου, τη Σάντα Γεωργίας.

Η μοναδική διαφορά των δύο ναών είναι πως ο ναός στο Πρόχωμα διαθέτει εντυπωσιακούς χρυσούς τρούλους, ενώ ο αυθεντικός διαθέτει τρούλους από λαμαρίνα. Στο ναό αυτό πραγματοποιήθηκε κι ο γάμος του γιου του Ιβάν Σαββίδη το καλοκαίρι του 2016.

Μια επίσκεψη στην εκκλησία θα σας αφήσει σίγουρα εντυπωσιασμένους χάρη στην υπέροχη αρχιτεκτονική της και την εξαιρετική αισθητική των αγιογραφιών της.

Η τέλεση του γάμου σας

Ο Ναός αποτελεί μία ιδανική και πολύ κομψή επιλογή για την τέλεση του γάμου σας. Εγγυημένα θα αφήσει κάθε καλεσμένο ενθουσιασμένο και θα κερδίσετε κάθε εντύπωση! Συνδυάστε το με τη δεξίωση σας στο Κτήμα μας κι ζήστε πραγματικά την ημέρα του γάμου σας! Ο πανέμορφος συνδυασμός του επιβλητικού ναού και της εντυπωσιακής δεξίωσης υπόσχεται να αποτελέσει μοναδική εμπειρία για το ζευγάρι, την οικογένεια και όλους τους καλεσμένους!

Επικοινωνήστε μαζί μας και μιλήστε μας για τις ανάγκες και τις ιδέες σας!