Εκκλησάκι στο κτήμα

Κτήμα Πασχαλάκη

Στο Κτήμα Πασχαλάκη μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα το όνειρο σας! Μαζί σχεδιάζουμε τη δεξίωση του γάμου σας, αλλά και τη βάπτιση του παιδιού σας, με στόχο να ανταποκριθούμε απόλυτα στις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας.

Η δεξίωση του γάμου σας μπορεί να γίνει πραγματικά ξεχωριστή!

Η ομάδα μας φροντίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια για να απολαύσετε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής σας, χωρίς κανένα περιττό άγχος!

Γάμος & Βάπτιση στο εκκλησάκι του κτήματος

Κτήμα Πασχαλάκη

Το Κτήμα Πασχαλάκη αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για την ονειρεμένη τέλεση του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας!
Στο κτήμα μας υπάρχει το υπέροχο εκκλησάκι της Παναγίας Τριχερούσας, διακοσμημένο από την έμπειρη ομάδα μας για να ταιριάζει αρμονικά με την αισθητική της δεξίωσης του γάμου ή της βάπτισης σας.

Δεξίωση μέσα στη φύση

Κτήμα Πασχαλάκη

Σε ένα πανέμορφο περιβάλλον μέσα στη φύση, το εκκλησάκι της Παναγίας Τριχερούσας θα φιλοξενήσει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας, ενώ οι καλεσμένοι σας θα μπορούν να απολαύσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία στο στολισμένο εξωτερικό χώρο.

Επιλέξτε την τέλεση του μυστηρίου σας στο εκκλησάκι του κτήματος Πασχαλάκη και γεμίστε αυτή την εμπειρία με ξεχωριστές αναμνήσεις που θα κρατήσουν για μια ζωή.