Υπηρεσίες Catering

Κτήμα Πασχαλάκη

Το catering του κτήματος Πασχαλάκη αποτελεί την πιο σύγχρονη επιλογή catering για απαιτητικούς γευσιγνώστες!

Η εταιρεία μας βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας, σε κάθε δεξίωση γάμου ή βάπτισης, σε κάθε εκδήλωση που θέλετε να ξεχωρίσει. Μοναδικός μας στόχος… η απόλυτη ικανοποίηση σας!

Από την κάθε λαμπερή εκδήλωση σας δεν μπορούν να λείπουν οι εξαιρετικές γαστρονομικές απολαύσεις, οι οποίες θα ολοκληρώσουν τη μοναδική αυτή εμπειρία με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Στο Κτήμα Πασχαλάκη μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές υπηρεσίες catering και να χαρίσετε άφθονες γαστρονομικές επιλογές υψηλής ποιότητας στους καλεσμένους σας.

Οι γαστρονομικές επιλογές μας

Κτήμα Πασχαλάκη

Οι γεύσεις του menu μας υπόσχονται να εντυπωσιάσουν όλους τους καλεσμένους σας! Ακούμε τις ιδέες σας και σχεδιάζουμε μαζί το menu της κάθε σας δεξίωσης γάμου ή βάπτισης σας που πραγματικά θα ενθουσιάσει! Επιλέξτε τις γεύσεις μας σε μπουφέ ή set menu και μιλήστε μας για τις δικές σας γευστικές προτιμήσεις. Επιπλέον, τα Action Stands μας θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας και θα δώσουν μία αληθινή πινελιά πολυτέλειας στην εκδήλωση σας.

Η ομάδα του κτήματος Πασχαλάκη βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας και μπορεί να σας καθοδηγήσει στις ιδανικές επιλογές ταιριάζουν σε σας και στον τύπο της εκδήλωσης σας!

Το menu μας

Κτήμα Πασχαλάκη

Στο menu μας θα ανακαλύψετε γαστρονομικές επιλογές υψηλής ποιότητας, φτιαγμένες με τα πιο φρέσκα υλικά που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους! Έμπνευση μας αποτελεί η σύγχρονη δημιουργική κουζίνα και οι μοναδικοί συνδυασμοί ξεχωριστών υλικών. Στις επιλογές μας θα βρείτε εκλεκτά υλικά, εμπνευσμένα κυρίως πιάτα με φαντασία και πραγματική γνώση των υλικών, φανταστικά επιδόρπια και ποτά, όλα διαμορφωμένα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας!

Η ομάδα μας ακολουθεί πιστά όλους τους κανόνες υγιεινής και φροντίδας τροφίμων ώστε τα πιάτα που προσφέρουμε να αγγίζουν συνεχώς την ποιοτική υπεροχή!

Επαγγελματικό σέρβις

Κτήμα Πασχαλάκη

Η έμπειρη ομάδα σέρβις μας μπορεί να εγγυηθεί την άριστη εξυπηρέτηση όλων των καλεσμένων σας, με μοναδικό στόχο την απόλυτη ικανοποίηση τους. Εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες catering του Κτήματος Πασχαλάκη κι απολαύστε μία πραγματική εμπειρία δεξίωσης υψηλών απαιτήσεων!