Κτήμα Πασχαλάκη – Ιδανικό Κτήμα για Γάμο

Μέσα στη φύση και το πράσινο ο γάμος, η βάπτιση και κάθε δεξίωση γίνονται για εσάς και τους καλεσμένους σας μία μαγευτική εμπειρία! Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε τη χαρά σας μαζί μας!

Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι μία ονειρεμένη γαμήλια δεξίωση και είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την απόλυτη δεξίωση για το γάμο σας, σχεδιασμένη σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες!

Το Κτήμα Πασχαλάκη αποτελεί το ιδανικό κτήμα 30 στρεμμάτων για τη δεξίωση του γάμου σας και φιλοξενεί άνετα έως και 2000 άτομα στον εξωτερικό του χώρο και 650 σε ειδικά διαμορφωμένο κλειστό χώρο για την πραγματοποίηση της γαμήλιας δεξίωσης των ονείρων σας.

Επειδή είναι γνωστό πως οι μικροί μας φίλοι θέλουν το δικό τους χώρο ψυχαγωγίας και διασκέδασης έχουμε δημιουργήσει ένα μοναδικό χώρο παιδότοπου με φουσκωτά παιχνίδια όπου τα παιδιά υπό την επίβλεψη έμπειρου προσωπικού, παίζουν και διασκεδάζουν με το δικό τους τρόπο. Μια μικρή ξενάγηση στη φάρμα του κτήματος θα τους φέρει κοντά με τα ζωάκια που φιλοξενούνται στη φάρμα και η διασκέδαση τους θα είναι εγγυημένη.

Ρωτήστε μας για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και είμαστε σίγουροι πως η γαμήλια δεξίωση των ονείρων σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα.