Κτήμα Πασχαλάκη – Προσιτή πολυτέλεια

Σε όλους μας αρέσει η πολυτέλεια, ιδιαίτερα η προσιτή πολυτέλεια που μπορούμε να απολαύσουμε στη δεξίωση του γάμου μας. Για αυτή τη σημαντική στιγμή στη ζωή μας ψάχνουμε να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία που θα αφήσει κάθε καλεσμένο ενθουσιασμένο. Μια εμπειρία που θα θυμόμαστε για πάντα!

Ξεχωριστά σκηνικά, ιδιαίτερη διακόσμηση, κοκτέιλ μπαρ, φώτα, λάμψη και μουσική!

Ο σχεδιασμός της δεξίωσης του γάμου σας δεν είναι μια απλή υπόθεση. Γνωρίζουμε όμως πολύ καλά πώς να προσφέρουμε αληθινή πολυτέλεια και στυλ σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές για να απολαύσετε την εκδήλωση γάμου που έχετε ονειρευτεί. Γήινα στοιχεία με κομψά χρώματα αποτελούν τον υπέροχο πολυχώρο μας, ένας υπέροχος κήπος, δέντρα, ξύλο, νερό… Όλα τα παραπάνω συνθέτουν την ονειρεμένη δεξίωση του γάμου σας κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Απλά διαλέξτε την εποχή!

Κάθε εποχή το Κτήμα Πασχαλάκη είναι μαγικό! Η πανέμορφη ξύλινη αίθουσα δεξιώσεων του κτήματος εγγυάται να σας ενθουσιάσει με τη μοναδική της διακόσμηση! Ο καταπράσινος κήπος του κτήματος θα σας εντυπωσιάσει με τα ιδιαίτερα στοιχεία του και θα σας προσφέρει μια απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία για τη δεξίωση γάμου σας.

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας κι ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την ιδανική για εσάς δεξίωση γάμου.