Σχολικές Εκδρομές

Κτήμα Πασχαλάκη

Το Κτήμα Πασχαλάκη είναι από τους πλέον ιδανικούς και ασφαλείς πολυχώρους για τις σχολικές εκδρομές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι μαθητές επισκεπτόμενοι το χώρο του αγροκτήματος θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στη φάρμα στην οποία φιλοξενούνται οικόσιτα ζώα, να μάθουν χαρακτηριστικά για τα ζώα  της φάρμας, να ενημερωθούν για την παραγωγή διαφόρων πουλερικών με μηχανή εκκόλαψης, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς αθλοπαιδείας όπως τουρνουά ποδοσφαίρου, σκυταλοδρομίες κτλ. & να ξεναγηθούν στο φωτοβολταϊκό πάρκονα ενημερωθούν για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας μέσω του ήλιου.

Αθλητικές Εγκαταστάσεις

Στον πολυχώρο δεξιώσεων του Κτήματος Πασχαλάκη σας δίνεται η δυνατότητα να αθληθείτε στο γήπεδο ποδοσφαίρου πραγματικών διαστάσεων. Επίσης μπορείτε να συμμετάσχετε στα διάφορα τουρνουά που διεξάγονται, για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Παράλληλα οι μαθητές θα μπορούν να επισκεφτούν την λαογραφική έκθεση με παραδοσιακά αγροτικά  εργαλεία. Ακόμα τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν ξένοιαστα το παιχνίδι τους στα γηπεδάκια ποδοσφαίρου, στο τραμπολίνο και στις φουσκωτές τσουλήθρες. Το παιχνίδι των μικρών μας φίλων διεξάγεται με ασφάλεια υπό την επιτήρηση έμπειρου προσωπικούΣτο χώρο λειτουργεί καφέ με διάφορα σνακ, πίτσες, club σάντουιτς και τοστ καθώς και εστιατόριο (κατόπιν συμφωνίας) με παραδοσιακά πιάτα και ψητά της ώρας. Σε περίπτωση κακοκαιρίας τα παιδιά μπορούν να παίξουν στον εσωτερικό χώρο του κτήματος. Επίσης ο χώρος είναι κατάλληλος για ολοήμερη εκδρομή.