Το Κτήμα δεξιώσεων Πασχαλάκη με υπευθυνότητα και αξιοπιστία είναι δίπλα σας για να πραγματοποιήσει τον γάμο και την δεξίωση των ονείρων σας. Ο πανέμορφος και καταπράσινος κήπος του Κτήματος και ο ιδιαίτερα φροντισμένος φωτισμός εναλλαγής χρωμάτων δημιουργούν μια ιδιαίτερη φιλόξενη και ρομαντική ατμόσφαιρα.


Στους χώρους του Κτήματος Πασχαλάκη μπορούν να φιλοξενηθούν άνετα έως 2000 άτομα στον εξωτερικό χώρο και 650 άτομα σε ειδικό διαμορφωμένο κλειστό χώρο για μια ξεχωριστή γαμήλια δεξίωση χειμώνα καλοκαίρι.

Δεξίωση γάμου

Η δεξίωση του γάμου στο Κτήμα Πασχαλάκη με το άψογο σέρβις και τις εξαιρετικές γεύσεις των menu θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε εσάς και τους καλεσμένους σας. Μπορείτε να συνθέσετε εσείς το menu του γάμου σας μέσα από πλήθος γευστικών προτάσεων σε μπουφέ ή σερβιριστό menu σύμφωνα με τις δικές σας  προτιμήσεις. Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στον στολισμό του κτήματος που είναι μοναδικός για κάθε δεξίωση.

Το κτήμα δεξιώσεων Πασχαλάκη παρέχει πλήθος υπηρεσιών, όπως projector για βίντεο και φωτογραφίες, φωτορυθμικά, πυροτεχνήματα, διάφορα εφέ, ειδικά διαμορφωμένους χώρους για φωτογραφήσεις, εξωτερικό κοκτέιλ μπαρ στο κτήμα και παιδότοπο με φουσκωτά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους που λειτουργεί σε ξεχωριστό χώρο υπό την επίβλεψη έμπειρου προσωπικού. Πέρα από τις ασυναγώνιστες τιμές των menu υπάρχουν ειδικές προσφορές για δεξιώσεις γάμου τις καθημερινές.

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν την ονειρεμένη δεξίωση του γάμου σας κάτω από τον καλοκαιρινό έναστρο ουρανό.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Δεξιώσεις Γάμου

Διάλεξε την εποχή που λατρεύεις...

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ο καταπράσινος κήπος του Κτήματος δεξιώσεων Πασχαλάκη με τα πανέμορφα δέντρα ελιάς διασκορπισμένα στο χώρο, τις ανθισμένες μπουκαμβίλιες και τριανταφυλλιές, την εντυπωσιακή γαλάζια επιφάνεια της λίμνης με τα άσπρα βότσαλα και τις γυάλινες πέτρες που την νύχτα γίνεται η μεγάλη πρωταγωνίστρια σε συνδυασμό με τον φωτισμό εναλλαγής χρωμάτων και δυνατότητας 20 και πλέον διαφορετικών αποχρώσεων φωτισμού καθιστούν το κτήμα ένα από τα πιο ειδυλλιακάκτήματα δεξιώσεων στην περιοχή Θεσσαλονίκης και Κιλκίς. Τους καλοκαιρινούς μήνες σε περίπτωση κακοκαιρίας η δεξίωση πραγματοποιείται στην εσωτερική κλιματιζόμενη αίθουσα με τις ανοιγόμενες τζαμαρίες.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Στο Κτήμα γάμου Πασχαλάκη μπορούν να πραγματοποιηθούν δεξιώσεις γάμου και τους χειμερινούς μήνες στην πανέμορφη κλειστή κλιματιζόμενη αίθουσα δεξιώσεων (χωρητικότητας 650 ατόμων) φτιαγμένη εξ’ ολοκλήρου από λευκό ξύλο και γυαλί με θέα τον υπέροχο βραχόκηπο του κτήματος.