Η δεξίωση βάπτισης είναι από τις ομορφότερες στιγμές των γονιών. Οργανώστε μαζί μας μια αξέχαστη γιορτή μεσημέρι ή βράδυ, χειμώνα ή καλοκαίρι. Επιλέξτε ανάμεσα σε πλήθος γευστικών προτάσεων, ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις, το κατάλληλο menu μπουφέ ή σερβιριστό σε ασυναγώνιστες τιμές. Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί από το Κτήμα Πασχαλάκη, εκτός από την ποιότητα των menu, στο σέρβις της δεξίωσης όπου το έμπειρο προσωπικό του κτήματος σας εγγυάται την ομαλή διεξαγωγή της δεξίωσης της βάπτισης.


Επίσης το Κτήμα δεξιώσεων Πασχαλάκη αναλαμβάνει τον στολισμό για την δεξίωση της βάπτισης χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, διαλέξτε ανάμεσα από πολλές χρωματολογικές προτάσεις, την διακόσμηση του χώρου με συνθέσεις από μπαλόνια και πολλά άλλα διακοσμητικά.

Ιδανικό το κτήμα Πασχαλάκη & για τη Βάπτιση

Παράλληλα με την δεξίωση της βάπτισης οι καλεσμένοι μπορούν να περιηγηθούν στη φάρμα του κτήματος. Επιπλέον οι μικροί μας φίλοι μπορούν να απολαύσουν με ασφάλεια το παιχνίδι τους στα γήπεδα ποδοσφαίρου και στον παιδότοπο του κτήματος (χωρίς οικονομική επιβάρυνση) που περιέχει φουσκωτά παιχνίδια, τραμπολίνο, φουσκωτές τσουλήθρες κ.α. υπό την επίβλεψη του έμπειρου προσωπικού μας.

Δεξιώσεις Βάπτισης

Διαλέξτε την ιδανική εποχή για να βαπτίσετε το παιδί σας...

ΔΕΞΙΩΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Τους καλοκαιρινούς μήνες η δεξίωση της βάπτισης μπορεί να πραγματοποιηθεί στον πανέμορφο βραχόκηπο του κτήματος ή σε περίπτωση καύσωνα στην επιβλητική λευκή ξύλινη αίθουσα (με τις ανοιγόμενες τζαμαρίες και θέα στον κήπο) όπου λειτουργεί κλιματισμός.


ΔΕΞΙΩΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Τους χειμερινούς μήνες η βάπτιση πραγματοποιείται στη εσωτερική αίθουσα δεξιώσεων κατασκευασμένη εξολοκλήρου από λευκό ξύλο και γυαλί. Τα παιχνίδια του παιδότοπου μεταφέρονται στην εσωτερική αίθουσα κι έτσι οι μικροί μας φίλοι δεν θα μείνουν παραπονεμένοι.